Βίντεο με ξυλοδαρμό ατόμου στο Κουκάκι (βίντεο)

Αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν ξυλοδαρμούς των συγκεντρωμένων έξω από τα κτίρια που επιχειρήθηκε η ανακατάληψή τους – 9 προσαγωγές έγιναν από την Αστυνομία

Εννέα προσαγωγές έγιναν συνολικά από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Κουκάκι, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21, από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Νωρίτερα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν έξω από τα κτίρια στο Κουκάκι ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα για συμπαράσταση που αναρτήθηκε στο Athens Indymedia, μαζί με φωτογραφίες από την ανακατάληψη.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

Δείτε: Χημικά από την αστυνομία στην προσπάθεια ανακατάληψης κτιρίων στο Κουκάκι – Πληροφορίες για τραυματίες και προσαγωγές (βίντεο & φωτο)

H Αστυνομία επιχειρεί να μπει στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκακι

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι  για την εκκένωση του κτιρίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να προστατευτούν με τις ασπίδες τους από την βροχή από αντικείμενα που δέχονται από τους καταληψίες από τα παράθυρα και την ταράτσα, μέχρι να μπορέσουν να σπάσουν την είσοδο και να εισέλθουν στο κτίριο.

ΑΥΓΗ, news247

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί