Βενιζέλειο: Ο διοικητής αποχώρησε, με τα εύσημα του “αντιπάλου”!

Και επίσημα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Βενιζέλειο, ο πρώην Αναπληρωτής του νοσοκομείου, Γιώργος Μοσχοβάκης, που υπηρέτησε στη θέση αυτή από τον Αύγουστο του 2016. Μάλιστα ήδη ο ο κ. Μοσχοβάκης έχει εισπράξει τα εύσημα ενός “αντίπαλου” πολιτικά, του Γρηγόρη Πασπάτη, υποστηρικτή της σημερινής κυβέρνησης (ο κ. Μοσχοβάκης είχε τοποθετηθεί από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία).

Ο αποχαιρετισμός του κ. Μοσχοβάκη

Αγαπητοί φίλοι, χθες 10/1, ολοκληρώθηκε η θητεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο/Πανάνειο» και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που στήριξε τον συνεχή αγώνα για την αναβάθμιση του νοσοκομείου μας και των υπηρεσιών του προς τους πολίτες. Όλοι μαζί, καταβάλαμε αξιέπαινη προσπάθεια, ώστε το νοσοκομείο μας να είναι σε σαφέστατα καλύτερο επίπεδο από ότι πριν 3,5 χρόνια, σε όλους τους τομείς.

Από την πλευρά μου, ευχαριστώ την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας που, χωρίς να ήμουν κομματικό στέλεχος, με επέλεξε και μου εμπιστεύθηκε τη μεγάλη ευθύνη Διοίκησης αυτού του υπέροχου νοσοκομείου. Επίσης ευχαριστώ την απελθούσα Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ, τους πρώην Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων της Κρήτης για την αγαστή συνεργασία.

Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστώ τα στελέχη του νοσοκομείου, που υπό δύσκολες συνθήκες, συχνά υπερέβαλαν εαυτόν, προκειμένου το νοσοκομείο μας να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Δεν θα ξεχάσω την αυτοθυσία τους αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο πανεπιστήμιο που, ενώ ήταν επαγγελματικά άστεγα, φρόντισαν ώστε ο πολίτης/ασθενής να μην καταλάβει τίποτα.

Όντας πλέον το Βενιζέλειο εντελώς ανεξάρτητο από το ΠΑΓΝΗ, εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση, και συνέχιση των επιτυχιών που τα τελευταία χρόνια κατέγραψε το Βενιζέλειο σε πανελλήνιο επίπεδο…

Μοσχοβάκης Γιώργος

Πρώην Αν. Διοικητής ΓΝ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ/ΠΑΝΑΝΕΙΟ

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο κ. Πασπάτης, μόλις ανακοινώθηκε η αντικατάσταση του κ. Μοσχοβάκη

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί