Το τελευταίο αντίο στην Έρρικα Μπρόγιερ (Βίντεο)

Mε συγκίνηση, αποχαιρέτησαν την Έρρικα Μπρόγιερ, η κόρη της Σάντρα Βουτσά, συγγενείς, φίλοι και πολλοί συνάδελφοι της στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Remaining Time-0:47FullscreenMute

Όλοι μιλούσαν για μια ευγενική, χαρισματική και πολύ αγαπητή παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο.
Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του Κώστα Βούτσα, ο οποίος δεν μπόρεσε να έρθει στο Κοιμητήριο, λόγω προβλήματος με το πόδι του. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έρρικα Μπρόγιερ. Παντρεύτηκαν το 1965 και απέκτησαν μια κόρη τη Σάντρα Βουτσά.

Στην κηδεία δεν παραβρέθηκε και η αδελφή της, Μαργαρίτα Μπρόγιερ γιατί εισήχθη χθες εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοείδιτιδας.

Οι αδελφές Μπρόγιερ, μεσουράνησαν τη δεκαετία του ’60. Έπαιξαν και τραγούδησαν μαζί σε 21 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Έγραψαν τη δική τους ιστορία στο μουσικό θέατρο και ηχογράφησαν τραγούδια κορυφαίων συνθετών, όπως του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίμη Πλέσσα.

Η κορυφαία ταινία στην οποία πρωταγωνίστησε ήταν η «Παριζιάνα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου και πρόσφατα η αγαπητή ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια Έρρικα Μπρόγιερ, επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι για να παίξει στη θεατρική μεταφορά της «Παριζιάνας», λόγω όμως της ασθένειας της, διέκοψε τη συνεργασία με το μιούζικαλ στις 8 Δεκεμβρίου του 2019.

Οι συντελεστές της παράστασης δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά η Έρρικα Μπρόγιερ. Μίλησαν γι’ αυτήν με τα καλύτερα λόγια, ανάμεσά τους η Μπέσυ Μάλφα, ο Αντώνης Λουδάρος, η Λένα Αλκαίου και ο παραγωγός της παράστασης Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ειρήνη Βασάλου, ert.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί