Αύριο κηδεύεται ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις 13.00 μ.μ. θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκου στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα.

Δείτε επίσης: Ελλάδα: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του ξεχωριστού μέλους του Θεόδωρου Νιτσιάκου» και συνεχίζει: «Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος ήταν ένα «φαινόμενο» επιχειρηματία. Ευφυής, δυναμικός , μεθοδικός, ακούραστος, με όραμα και γνώσεις. Ο Σύνδεσμος μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η βιομηχανία, όχι μόνο στην Ήπειρο, αλλά σε όλη την Ελλάδα είναι φτωχότερη σήμερα. Ο τουρισμός μας είναι φτωχότερος σήμερα. Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη σήμερα».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΙ και ο Πρόεδρος του, με τη σειρά τους, εκφράζουν τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αλλά και στην ευρύτερη οικογένεια των εκατοντάδων εργαζομένων στον Όμιλο επιχειρήσεων Νιτσιάκος.

Σε δημόσια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 11:00, με θέμα την έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου, σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ, το Σώμα, ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

«Η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δήμου Κόνιτσας. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας με πλούσια κοινωνική, ανθρωπιστική , οικονομική προσφορά. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κόνιτσας προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει τη δέουσα τιμή αποφασίζει ομόφωνα: -Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.

-Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να εναποθέσει στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος και να δοθεί χρηματικό ποσό στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Κόνιτσας «Η Θεοτόκος».

-Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κόνιτσας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

-Το παρόν ψήφισμα να αναγνωσθεί κατά την εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί