Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Αλ. Τσίπρα

«Προβληματισμένος από τις εξελίξεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε σύντομη συζήτηση με δημοσιογράφους, εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν είναι προβληματισμένος, ο Αλ. Τσίπρας απάντησε «από τις εξελίξεις», ενώ σημείωσε ότι το κλίμα στη συνάντηση ήταν «κανονικό». «Έχουμε καταλήξει σε Πρόεδρο;», ρώτησαν δημοσιογράφοι και ο κ. Τσίπρας εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός «ζυγίζει τις καταστάσεις».

Τέλος, ερωτηθείς εάν έχει πιθανότητες επανεκλογής ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα εξαρτηθεί από τις «εσωκομματικές αντιδράσεις» στο κυβερνών κόμμα.

Οι επόμενες συναντήσεις του Κ. Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός συναντάται αυτή την ώρα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Στις 17:00, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, ενώ στις 18:00 θα υποδεχτεί τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, στις 11:00.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί