Ο Κακλαμάνης «αδειάζει» τη ΝΔ: Μεγάλο λάθος αν δεν επανεκλεγεί ο Παυλόπουλος (Βίντεο)

Αποκάλυψη για τον διπλωματικό παρασκήνιο έκανε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης στο δελτιο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη:

“Κατά την διάρκεια των εορτών δεν δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση, και το θεωρώ ότι ήταν ένα εξαιρετικό γεγονός. Η επιτυχία η διπλωματική που είχε η Ελλάδα, που για πρώτη φορά στην Ιστορία του ΟΗΕ, επιστολή που φέρει την υπογραφή αρχηγού Κράτους και στην συγκεκριμένη περίπτωση του κυρίου Ερντογαν, για την γνωστή συμφωνία Λιβύης – Τουρκίας, όχι μόνον δεν πρωτοκολλήθηκε, αλλά παραπέμφθηκε με προθεσμία τεσσάρων μάλιστα μηνών. Γιατί τονίζω τους 4 μήνες; Από τα γεγονότα που μάλλον με επιβεβαιώνουν, ότι μέσα στους 4 μήνες θα είχε λήξει η εμφύλια σύρραξη στην Λιβύη. Αυτό ξέρετε δεν έγινε έτσι απλά. Βεβαίως εργάστηκε η κυβέρνηση, εργάστηκε ο Πρωθυπουργός, εργάστηκε ο υπουργός εξωτερικών. Και ο ιστορικός του μέλλοντος θα γράψει για την, αφανή για μια ακόμη φορά, συνεισφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε αυτή την μεγάλη διπλωματική επιτυχία”.

Ενώ για την επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας είπε ότι είναι “Μεγάλο πολιτικό λάθος και για την χώρα και για την παράταξη μου η μη επανεκλογή του”:

kontranews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί