Συντριβή ουκρανικού Boeing 737 στην Τεχεράνη – Η στιγμή της πτώσης σε βίντεο

Ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737 με 180 επιβαίνοντες συνετρίβη μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης εξαιτίας (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) τεχνικού προβλήματος, μεταδίδουν τα πρακτορεία ειδήσεων FARS και Tasnim.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό δείχνει να μην έχει σχέση με τα όσα δραματικά έχουν γίνει νωρίτερα στην περιοχή.

Λίγη ώρα μετά την είδηση της συντριβής στα social media έκαναν την εμφάνισή τους βίντεο που φέρεται να έχουν καταγράψει την στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους.

Τουλάχιστον δέκα ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στον τόπο του δυστυχήματος, χωρίς να δώσει κάποιον προσωρινό απολογισμό.

Σύμφωνα με τον Ρεζά Τζαφαρζαντέχ, εκπρόσωπος της ιρανικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, το Μπόινγκ της Ukraine International Airlines αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και συνετρίβη και στην περιοχή όπου κατέπεσε επιχειρούν σωστικά συνεργεία.

«Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά (…). Στείλαμε συνεργεία [των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης] και (…) μπορεί να καταφέρουμε να σώσουμε κάποιους επιβάτες», είπε από τη δική του πλευρά ο Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν, στην κρατική τηλεόραση.

Ο Κουλιβάντ μίλησε για 170 επιβαίνοντες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα πρακτορεία ειδήσεων IRNA, FARS και Tasnim έκαναν λόγο για συνολικά 180 επιβαίνοντες, επιβάτες και πλήρωμα, στο Μπόινγκ με προορισμό το Κίεβο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί