Ποια σχολεία στην Κρήτη παρέμειναν κλειστά σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς επίσης οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιανούαρίου 2020 λόγω ψύχους και έντονων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Μυλοποτάμου, κ. Μανούσος Κλάδος.

Κλειστά τα σχολεία και του Δήμου Γόρτυνας

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοινώνει ότι, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όλες οι σχολικές μονάδες (Βρεφικός, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Τετάρτη 8/1/2020.

Κλειστό το σχολείο στην Έμπαρο

Την απόφαση να μην ανοίξει το σχολείο στην Έμπαρο, έλαβε ο Δήμαρχος Βιάννου, Μηνάς Σταυρακάκης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Βιάννου έχοντας υπόψη:

«1. Τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3463 / 2006 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 94 του Ν. 3852 /2010 (ΦΕΚ 87 / Α / 7-6-2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –Πρόγραμμα Καλλικράτης»

2. Τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την περιοχή του Δήμου Βιάννου για σήμερα Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2020

3. Τις έκτακτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας λόγω χαμηλών θερμοκρασιών

4. Την διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Εμπάρου.

Αποφασίζει:

Τη διακοπή των μαθημάτων λόγω καιρικών συνθηκών (ψύχος) του Δημοτικού Σχολείου Εμπάρου Δήμου Βιάννου, όπου εξαιτίας της διακοπής ρεύματος δεν υπάρχει θέρμανση, για σήμερα Τετάρτη 08 Ιανουαρίου 2020».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί