Με ένα νέο σποτ για το Ηράκλειο καλωσορίζει ο Δήμος το 2020: «Ανακαλύψτε την άλλη πλευρά του εαυτού σας» (Βίντεο)

Με νέο διαφημιστικό τουριστικό σποτ καλωσορίζει το 2020 και τους επισκέπτες του ο Δήμος Ηρακλείου. Πρόκειται για μία προβολή διάρκειας 2,45’’ που αναδεικνύει τις όμορφες γωνιές του Ηρακλείου, τους αρχαιολογικούς χώρους, τα Μουσεία, αλλά και τις εξαιρετικές ευκαιρίες που δίνονται στον επισκέπτη προκειμένου να περάσει μοναδικές στιγμές! Το νέο σποτάκι, του Τμήματος Τουρισμού, σε σκηνοθεσία και σενάριο της Indigoview,  είναι γεμάτο από εικόνες, ήχους, γεύσεις και μυρωδιές από το κέντρο της Κρήτης, το Ηράκλειο. Ο ξένος επισκέπτης με μία βόλτα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί …στην ιστορία και τον πολιτισμό και να απολαύσει μία όμορφη, σύγχρονη πόλη στην «καρδιά» της Μεσογείου! 

Το σποτ

Βασίζεται στην παρουσία δύο διαφορετικών χαρακτήρων τουριστών που επισκέπτονται το Ηράκλειο και το ανακαλύπτουν με βάση τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους ο καθένας. Ο ένας ενδιαφέρεται για την ιστορία, τον πολιτισμό και την κρητική παράδοση, ενώ ο άλλος διψάει για  διασκέδαση και καλοπέραση.  

Μέσα από τη ματιά τους προβάλλονται η πόλη αλλά και η ενδοχώρα, η Κνωσός, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Ενετικά Τείχη, το Φρούριο του Κούλε, οι ναοί και οι Μονές, αλλά και το νυχτερινό Ηράκλειο με τη διασκέδαση, τη μουσική και την πλούσια κρητική γαστρονομία… 

Γιατί το Ηράκλειο, «εδώ που ξεκινά η Κρήτη»/«where Crete begins» είναι μία πόλη  για επισκέπτες με ποικίλα ενδιαφέροντα που αναζητούν ξεχωριστές εμπειρίες! 

Το νέο διαφημιστικό σποτ της πόλης του Ηρακλείου είναι στο Τμήμα Τουρισμού και στο ακόλουθο βίντεο:


Facebook: InfoPoint Heraklion

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Με ένα νέο σποτ για το Ηράκλειο καλωσορίζει ο Δήμος το 2020: «Ανακαλύψτε την άλλη πλευρά του εαυτού σας» (Βίντεο)”

  1. AvatarΚωστας

    Αυτό δεν είναι το Ηράκλειο αλλά μια πόλη μετά από ένα πυρηνικό όλεθρο όπου το έμψυχο υλικό έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης κι απόμειναν εις μνήμην μόνο δυο κινούμενα αυτοκίνητα και ..5 μόλις 5 άνθρωποι στη κεντρική αγορά..
    Το Ηράκλειο είναι η μητρόπολη του ελληνικού νότου και μαζί ένα ζωντανό, δυναμικό αστικό κέντρο που σίγουρα δεν του αξίζει αυτή η ψυχοπλακωτική εικόνα.
    Ποιος θα θελε αλήθεια να επισκεφτεί ποτέ αυτήν τη ..νέα Πομπηία την δίχως όμως τα απαράμιλλα κάλλη της γνωστής σε ολους Πομπηιας???
    Κ.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί