12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου έβγαλε νοκ άουτ 25χρονο που αποπειράθηκε να την βιάσει στο Πέραμα (Βίντεο)

Νοκ άουτ έβγαλε η 12χρονη Ιωάννα τον επίδοξο βιαστή της στον Πέραμα, έναν 25χρονο Αλγερινό, που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το κορίτσι γνώριζε πολεμικές τέχνες.

Η Ιωάννα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Ο νεαρός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης -του λεγόμενου και αγωνιστικού κουνγκ φου.

«Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή» συμπλήρωσε η 12χρονη.

«Είμαι προβληματισμένος σίγουρα γιατί ένα παιδί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο με αυτά που συμβαίνουν. Η αντίδρασή της ήταν αυτή που έπρεπε να κάνει» είπε ο προπονητής της Ιωάννας, Αποστόλης Αποστολίδης

Δείτε μετά το 29:00:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί