Τρίτος ο κρητικός Θ. Τσατσάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης 2020

Μετάλλιο ο Α.Σ. “ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.” στην παρθενική του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών από τον Τσατσάκη Θοδωρή που αναδείχθηκε 3ος στην κατηγορία των 57kgr, χθες Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα που διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020.

5ος ο Μαβιτζής Σταμάτης στην ίδια κατηγορία (57kgr).

Ο Σπινάκης Κωνσταντίνος και ο Χρυσουλάκης Αλέξανδρος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (Ηφαιστίωνας) και των αλλαγών που προέκυψαν στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τους αγώνες των 125kgr και των 79kg αντίστοιχα, δηλώνοντας τραυματισμό και να επιστρέψουν στην Κρήτη και στις λοιπές υποχρεώσεις τους.

«Εξαιρετικά υψηλού επιπέδου το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

Ο Θοδωρής Τσατσάκης αν και τραυματισμένος στα γόνατα, με σωστή τακτική και ψυχή στο τέλος, έκανε την ανατροπή στο τελευταίο του ματς κι ενώ έχανε με 9 πόντους διαφορά, γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε τον αντίπαλό του με πτώση.

Μάθημα για τους μικρότερους αθλητές, δεν τα παρατάμε ποτέ και παλεύουμε μέχρι το τέλος με όλες μας τις δυνάμεις.

Αξιοπρεπής η εμφάνιση του Σταμάτη Μαβιτζή. Άτυχοι, αλλά όπως πάντα χαμογελαστοί ο Σπινάκης και ο Χρυσουλάκης.», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του .Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί