Αστυνομικοί τραυμάτισαν άνδρα που απείλησε περαστικούς στη Γαλλία (βίντεο)

Έναν νεαρό άνδρα που κυκλοφορούσε κρατώντας μαχαίρι σε δρόμο της πόλης Μετς, στη βορειοανατολική Γαλλία, τραυμάτισαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί πυροβολώντας τον στα πόδια.

Γαλλικά μέσα μεταδίδουν ότι ο ένοπλος να φώναξε στους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας «Αλλάχ Ακμπάρ». Σύμφωνα με την Le parisien, ο ίδιος απειλούσε τους περαστικούς και γι’ αυτό κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν τις αρχές. Ο 28χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο εισαγγελέας της Μετς, Κριστιάν Μερκουρί, ανακοίνωσε ότι ήταν γνωστός στις αρχές επειδή είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ανακοίνωσε Η τοπική εισαγγελία συνεργάζεται για την υπόθεση αυτή με την αντιτρομοκρατική εισαγγελία του Παρισιού, πρόσθεσε.

Το σημερινό επεισόδιο έρχεται μετά την φονική επίθεση της Παρασκευής, στην πόλη Βιλζουίφ, στα νότια προάστια του Παρισιού, όπου ένας 22χρονος μαχαίρωσε τρεις ανθρώπους σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους δύο πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.   

efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί