Θεσσαλονίκη: Νεκρός οπαδός σε ανθρωποκυνηγητό

Σοκ στη Θεσσαλονίκη από το τελευταίο περιστατικό οπαδικής βίας το απόγευμα της Κυριακής

Ένας 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thestival.gr , ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να ξεφύγει από νεαρούς αντίπαλους οπαδούς οι οποίοι τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν.

Ο 28χρονος ήταν οπαδός ομάδας της Βουλγαρίας που είναι αδελφοποιημένη με ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά το επεισόδιο ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά και επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών, μέλος της οποίας ήταν και ο 28χρονος. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, κατά την συμπλοκή τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων.

«Τα αίτια του θανάτου ερευνώνται» λέει σε ανακοίνωση της Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

«Σήμερα (05-01-2020) και περί ώρα 16:30, διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από την ευρύτερη περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τρεις αλλοδαποί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ένας εξ’ αυτών, ηλικίας 28 ετών, κατέληξε. Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του, καθώς μετά την επίθεση και ενώ ευρίσκετο επί του οδοστρώματος πέρασε από πάνω του όχημα, το οποίο αναζητείται. Προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας. 

ΠΑΕ Άρης: «Η Αστυνομία να μη δείξει πλέον καμία ανοχή»

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση με ανακοίνωσή της για τον θάνατο του 28χρονου φιλάθλου.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό που συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και στοίχισε τη ζωή σ’ έναν 28χρονο φίλαθλο. Δυστυχώς τα κρούσματα τυφλής οπαδικής βίας παρουσιάζουν έξαρση το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής» υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί