Κακό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ στο πρώτο εντός έδρας ματς του νέου έτους

Ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες με το… τσουβάλι, ο Βόλος τις δύο που είχε τις έκανε γκολ και έτσι γνώρισε την ήττα σοκ με 2-1.

Το 2020 δεν μπήκε καθόλου καλά για τον ΟΦΗ, αφού ο Γιώργος Σίμος αναγκάστηκε μόλις στα 50′ δεύτερα να αλλάξει το σχήμα που είχε αρχικά οργανώσει, αφού ο Σακόρ σε σύγκρουση που είχε με τον Κοροβέση υπέστη διάσειση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και τον Βαζ να περνάει στην θέση του.

Ο ΟΦΗ άργησε να βρει τον ρυθμό του μέσα στο γήπεδο, αφού τον επηρέασε η αλλαγή, με αποτέλεσμα να απειλήσει στο 20′ με τον Φιγκειρέντο όμως ο Γκαραβέλης έδιωξε. Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου έχασαν μια ακόμα ευκαιρία με τον Σεμέντο λίγα λεπτά αργότερα με τον πορτιέρο του Βόλου να διώχνει και πάλι.

Ο Βόλος στην πρώτη φάση του στο ματς πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Λυράτζη να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τεντάκη και να κάνει το 1-0. Μια φάση όπου υπάρχει χέρι στην αρχή της φάσης. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό μετά το γκολ, ωστόσο έχασε τεράστια διπλ΄ευκαιρία με τον Τσιλιανίδη στις καθυστερήσεις για το 1-1.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ ανέβασε από νωρίς στροφές και έκλεισε στα καρέ του τον Βόλο, έχοντας την κατοχή και το ρυθμό υπέρ του και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία ο Νέιρα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με σουτ στα όρια της περιοχής στο 57′.

Από εκεί και μετά ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση της αναμέτρησης και στο 61′ ο Βαζ χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-1 όμως το πλασέ του στην κίνηση έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκαραβέλης. Στο 70′ ο Νέιρα πήγε να πετύχει και δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του βρήκε σε αμυντικό του Βόλου και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ χάνει μια ακόμα τεράστια ευκαιρία με την προβολή του Φιγκεϊρέντο να φεύγει λίγο έξω.

Ο Βόλος από το πουθενά κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ στο 79′ με τον Ζοάο, μετά από κόρνερ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κάνοντας το 2-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρότι προσπάθησε ο ΟΦΗ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την δεύτερη ήττα στο Ηράκλειο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί