Δέκα συλλήψεις το πρωί στο Ηράκλειο για ζάρια

Συνελήφθησαν σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, δέκα Έλληνες ηλικίας από 30 έως 79 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 52χρονης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο .

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι 45χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος είχε επιτρέψει σε εννέα Έλληνες την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου των πεσών (κύβοι-ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 21.180 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου και 12 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί