Οργή πυρόπληκτων κατά του Αυστραλού πρωθυπουργού: «Είσαι ηλίθιος» (Βίντεο)

Ο Σκοτ Μόρισον δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξοργισμένους κατοίκους περιοχής της Νότιας Ουαλίας, η οποία έχει πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές. «Είσαι ηλίθιος, άντε γ…», φώναξαν οι πολίτες, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ξοφλημένο».

Η οργή ξεχείλιζε από τους κατοίκους των περιοχών οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών. Ο Σκοτ Μόρισον έλαβε την οργή των πολιτών οι οποίοι δεν μπορούσαν να διανοηθούν το γεγονός πως ο ίδιος βρισκόταν στη Χαβάη για διακοπές, την ώρα που καιγόταν η Νότια Ουαλία.

«Τι απέγιναν οι πόροι που προορίζονταν για τη Νότια Ουαλία;», «Πραγματικά, είσαι ηλίθιος, άντε γ…», «Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ», «Έχεις ξοφλήσει, δεν θα σε ψηφίσει κανείς εδώ», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν την ώρα που ο Μόρισον επιθεωρούσε την περιοχή.

Πριν αποχωρήσει από την περιοχή, έχοντας ακούσει τα… εξ’ αμάξης από τους ντόπιους, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας προσπάθησε να δικαιολογήσει την οργή των πολιτών, λέγοντας τα εξής ενώπιον των ΜΜΕ:

«Οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ αναστατωμένοι αυτή τη στιγμή. Δεν εκπλήσσομαι. Ήρθα εδώ για να δω την κατάσταση και να για να προσφέρω όση παρηγοριά μπορώ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί