Οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» την Πρωτοχρονιά, την Πέμπτη και την Παρασκευή

Με κεράσματα και πολύ μουσική συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/) την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020 είναι:

-Κεράσματα αγάπης, face painting και χειροτεχνήματα από τα Ξωτικά του Κάστρου

20:00: Στην κεντρική σκηνή: Οι «ΑΡΜΟΣ» με τα πιο όμορφα ελληνικά ακούσματα! 

Συμμετέχουν: Απόστολος Ξυριτάκης: πιάνο- πλήκτρα

Λευτέρης Μουρτζάκης: τραγούδι 

Μάνος Σμαργιαννάκης: τραγούδι-κιθάρα

Με παραδοσιακούς χορούς και μουσική αλλά και κρητικά εδέσματα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

Με παραδοσιακή μουσική αλλά και εδέσματα της κρητικής κουζίνας  συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 είναι:

17:30-19:30: «Κεράσματα»: Η Β. Λιαπάκη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασιτών κερνάει για το καλό του χρόνου!

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στη σκηνή και στην πλατεία του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» – Τα καταστήματα «Λιοντομήτσος» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη θα προσφέρουν κρητικά εδέσματα στους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου».

18:00-19:00: Κρητικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Ιωάννη

19:00-19:30: Ξεχασμένοι χοροί της Κρήτης. Λαογραφικός Σύλλογος «Χοροδρώμενα». Επιμέλεια-χοροδιδασκαλία: Τριτσάρης Νικήτας.

20:00-22:00: Εθνικοί χοροί με αυθεντικά παραδοσιακά κοστούμια από την Παγκρήτια Ένωση Χοροδιδασκάλων. Δ/νση: Κ. Παπουτσάκης

Συμμετέχει το Συγκρότημα Γρηγόρη και Θάνου Γιακουμάκη.

Οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»  την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Με κιουνεφέ, λαϊκά τραγούδια και χορύς συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 είναι:

11:00-13:00: «Καλεσμένοι»: «Ο θηλασμός από το Α ως το Ω», συνάντηση του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος. Τη συζήτηση θα συντονίσουν, λύνοντας κάθε απορία, οι Σύμβουλοι Θηλασμού της La Leche League International, Ομάδα Κρήτης, Ηράκλειο www.lllgreece.org

17:30: «Κεράσματα»: Παραδοσιακό κιουνεφέ από τον  Σύλλογο Μικρασιατών Κρήτης «Άγιος Πολύκαρπος»

18:00-20:00: «CINE-Κάστρο Ξωτικών»: Προβολή της φιλοζωικής, μη εμπορικής ταινίας «Re-Action». Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Άνθρωποι και ζώα. Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη»,«Ζωφόρος, Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ζωοφιλία/ΠΦΠΟ, Παν/μιο Θεσσαλίας»

19:00-19:30 : Χορωδία Μικρασιατών «Ο Άγιος Πολύκαρπος». Διεύθυνση Εύα Κουτσογιαννάκη – Πιτσικάκη. 

20:30-22:00: «Στην υγειά μας, επί σκηνής» με τον Γιάννη Τζίνα και την μουσική παρέα του. Μαζί τους λαϊκά χορευτικά επί σκηνής από τη Σχολή Παραδοσιακών Χορών «Οι Κρείττονες»!

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο    

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro       

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: info@xristougenniatikokastro.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί