Με κάλαντα, ευχές, χαρά κι αισιοδοξία η παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αποκεντρωμένη Κρήτης

Σήμερα, παραμονή πρωτοχρονιάς 2020, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης φίλοι και συνάδελφοι για να ανταλλάξουν ευχές και δώρα με τη Συντονίστρια κ. Μαρία Κοζυράκη και τα στελέχη του Γραφείου της.

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο γραφείο της Αποκεντρωμένης έψαλαν η Χορωδία ‘Εφεδρων Αξιωματικών της ΣΕΑΠ Ηρακλείου, και πλανόδιοι λιλιπούτιοι καλαντάρηδες που τα κάλαντα τους ζέσταναν τις καρδιές μας. Το τελείωμα του πρωινού, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, καθώς το γραφείο της Συντονίστριας επισκέφθηκαν μικρά προσφυγόπουλα από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Κουρδιστάν, με τις οικογένειές τους που διαμένουν στο νησί, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος στέγασης HESTIA.

Οι εργαζόμενοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και η Συντονίστρια εύχονται, στους ανθρώπους της Κρήτης και σε όλη την Ελλάδα, Χρόνια Πολλά και Χαρούμενα, γεμάτα υγεία, αγάπη, καλοσύνη, ευτυχία και προκοπή.

“Ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι για όλους τόσο τυχερή όσο τ’ όνομα της- 2020-, να φέρει στην Κρήτη ευημερία και πρόοδο, να κάνει τους ανθρώπους να ομονοήσουν και να προτάξουν το κοινό καλό, να είναι η απαρχή για την παγκόσμια ειρήνη και συμφιλίωση! Χρόνια πολλά και καλά!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί