Η «Μεγάλη Γόρτυνα» για το νέο έτος: «Το 2020 ας είναι μια χρονιά ουσιαστικής αλλαγής και προσφοράς στον συνάνθρωπο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Μεγάλη Γόρτυνα» για το νέο έτος.

Αναλυτικά:

Σε αυτή την δύσκολη εποχή, που η οικονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας, καλούμαστε να δείχνουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας και να στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο και στους θεσμούς που αποτελούν τους στυλοβάτες της κοινωνίας μας.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η παράταξή μας, «Μεγάλη Γόρτυνα», αντί για τις καθιερωμένες καταχωρήσεις στα ΜΜΕ με ευχές για το νέο έτος, επέλεξε να προσφέρει το σχετικό ποσό στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας των Αγίων Δέκα, στην έδρα του Δήμου μας, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του. 

Το 2020, ας είναι μια χρονιά ουσιαστικής αλλαγής, με περισσότερη ανθρωπιά, αλληλοσεβασμό και διάθεση προσφοράς σε όσους χρειάζονται την στήριξή μας. Χρονιά πολλά, καλή χρονιά σε όλους!

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλη Κοκολάκη, για το νέο έτος:

«Υποδεχόμαστε το νέο έτος με αισιοδοξία και ελπίδα, αλλά και με την διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο μας. 

Το 2020, καλούμαστε να κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς τα εμπρός, ώστε να βάλουμε τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδιά μας, τις νέες και τους νέους μας. Η χρονιά που ξεκινάει ας γίνει η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας, με ειρήνη, αγάπη, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συλλογική δράση και συνεργασία. 

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, πρόοδο, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί