Έτσι αντιλαμβάνονται το κράτος οι “άριστοι”, οι προερχόμενοι μάλιστα από τη χουντική παράταξη (εικόνες)

Διαβάστε καλά το δελτίο τύπου που έστειλε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στα μέσα ενημέρωσης, τα περισσότερα από τα οποία, προφανώς, απλώς έκαναν την αναπαραγωγή του (ως πιστοί μισθωτοί του μητσοτακέικου). “1,1 εκατ. ευρώ από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου”.

Κι αμέσως παρακάτω, στο κείμενο: “Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των κτηνοτρόφων με στόχο την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας”.

Φυσικά η… “δωρεά” Βορίδη συνοδεύεται και από την απαραίτητη φωτογραφία, με τον χαμογελαστό “αγιοβασίλη”, άλλοτε τσεκουροφόρο…

Ο Βορίδης, άλλοτε αρχηγός της νεολαίας του Παπαδόπουλου, νυν υπουργός του Μητσοτάκη, δίνει χρήμα στους κτηνοτρόφους, την Πρωτοχρονιά. Σαν μποναμάς. Προσωπικός όμως, όπως θέλει να μας πει το δελτίο προπαγάνδας! Λες και πρόκειται να ανοίξει το θησαυροφυλάκιό του ο Βορίδης και να μοιράσει χρήμα από την περιουσία του!

“Λεπτομέρεια”: Η “δωρεά” δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια συνηθισμένη χρηματοδότηση για αποζημιώσεις!

Έτσι αντιλαμβάνονται οι “άριστοι” του Μητσοτάκη το κράτος και τη διακυβέρνηση. Ως προσωπική τους υπόθεση. Σα να είναι όλη η υπόθεση ιδιοκτησία τους και τη διεκπεραιώνουν με ρουσφέτια…

Κράτος “ιδιοκτησία” κι εκείνοι το αντιμετωπίζουν με επικοινωνιακά κόλπα, για να χάφτουν εκείνοι που θέλουν…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί