Πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του σωματείου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ.

Το αμφιθέατρο γέμισε με χαρά, χαμόγελα και πολλές ευχές για μια καλή και αγωνιστική χρονιά. Δεκάδες παιδιά εργαζομένων, του Παιδικού σταθμού και νοσηλευόμενα απόλαυσαν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ευχές από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων και συνεχίστηκε με την ευφάνταστη παιδική κουκλοπαράσταση θεάτρου σκιών «Το φωτεινό αστέρι» από το κουκλοθέατρο Άριμα.

Μέσα από τη σημερινή μας εκδήλωση θέλουμε να δώσουμε συνέχεια και στη παρέμβασή όχι μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τα παιδιά. Θεωρούμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ταξική αλληλεγγύη ως αναπόσπαστο κομμάτι της αγωνιστικής δράσης του σωματείου μας.

Στόχος μέσα από τέτοιου είδους παρεμβάσεων είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της συλλογικότητας, της συμμέτοχης στη συλλογική δράση, στην αλληλοϋποστήριξη, στον απεγκλωβισμό νεανικών συνειδήσεων από την υποκουλτούρα, τον ατομικισμό. 

Η σημερινή παράσταση αποτελεί μια μικρή ανάπαυλα στις δυσκολίες της ζωής ιδιαίτερα αυτές που ζούμε τα τελευταία χρόνια. 

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων ΠαΓΝΗ εύχεται στους συναδέλφους και σε όλον τον κόσμο Καλή Χρονιά, γεμάτη με διεκδικητικούς αγώνες, συλλογικές διαδικασίες, αλληλεγγύη και δράση! Γιατί τίποτα δεν μας χαρίζεται, όλα κατακτώνται με αγώνα!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί