Απειλές για λιντσάρισμα ακόμη και στο σπίτι τους δέχθηκαν ιδιοκτήτες μπαρ για την αφίσα με τον «μακιγιαρισμένο Ιησού»

Απειλές κατά της ζωής τους λένε ότι δέχονται ιδιοκτήτες μπαρ στο Ναύπλιο, που διοργάνωσαν χριστουγεννιάτικο πάρτι με αφίσα που παρουσίαζε τον Ιησού μακιγιαρισμένο να φορά σκουλαρίκια.

«Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς όλους […] Αμαρτωλοί όλου του κόσμου ελάτε» έγραφαν στην αφίσα οι διοργανωτές του πάρτι στο μπαρ. Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της αφίσας οι ιδιοκτήτες αποκάλυψαν πως δέχονται απειλές κατά της ζωής τους ενώ απέσυραν την αφίσα και απενεργοποίησαν τη σελίδα του μπαρ στο Facebook.

«Οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. Το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτή τη χώρα», ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Facebook.

Πριν κατέβει η σελίδα του μπαρ, οι ιδιοκτήτες είχαν επανέλθει γράφοντας: «Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δική μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ οτι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό. Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε. Όσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρα του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά». Με πληροφορίες από «Αργολικές Ειδήσεις»…

Με πληροφορίες από Αργολικές Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί