Τον δρόμο της φυλακής μετά την απολογία του παίρνει ο 54χρονος συζυγοκτόνος

Οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου για να απολογηθεί, ο 54χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό.

Ο 54χρονος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε βρεθεί χθες ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα για να λάβει προθεσμία για την απολογία του, εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Όπως δήλωσε προκλητικά η συνήγορος υπεράσπισής του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο 54χρονος που όπως είπε «αγαπούσε την σύζυγό του», ισχυρίζεται ότι «είχε λόγο» για να βρεθεί σε εκτός ελέγχου κατάσταση και να πυροβολήσει την 33χρονη. «Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας».

Δείτε επίσης: Για άλλη μια φορά δικαιολογούν έναν δολοφόνο γιατί «υπήρχε λόγος» για το έγκλημα

Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται διαρκώς. Για πολλοστή φορά ο δολοφόνος σύζυγος «αγαπούσε πολύ» την γυναίκα που της στέρησε τη ζωή. Ακούσαμε το πρωτοφανές δια της συνηγόρου ότι «υπήρχε λόγος» για να αφαιρέσει τη ζωή της γυναίκας. του. Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς με ποια δικαιοδοσία κάποιος αναλαμβάνει το ρόλο του «τιμωρού» και αφαιρεί μια ανθρώπινη ζωή;

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν καταγγελίες για πολλά περιστατικά βίας κατά της 33χρόνης που όπως φαίνεται την έδερνε ακόμα και στο δρόμο! Κανείς όμως δεν μιλούσε. Κανείς δεν κατήγγειλε κάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος που παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές, είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα παιδί τεσσάρων ετών, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Η κηδεία της 33χρονης Αδαμαντίας Αντύπα έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα.

Δείτε: Το τελευταίο αντίο στην 33χρονη Αδαμαντία που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο Ηράκλειο – Άλλη μια γυναικοκτονία


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί