«Το Φωτεινό Αστέρι» για όλα τα παιδιά στο αμφοθέατρο του ΠΑΓΝΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. διοργανώνει κουκλοπαράσταση θεάτρου σκιών «Το φωτεινό αστέρι» από το Κουκλοθέατρο Άριμα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ  στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Καλούμε όλα τα παιδιά των εργαζομένων, τα παιδιά του Παιδικού μας Σταθμού, καθώς και όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στις κλινικές να παρακολουθήσουν το κουκλοθέατρο”, αναφέριε η ανακοίνωση του σωματείου,

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένα άστρο φωτεινό υπάρχει στον ουρανό. Το αστέρι των Χριστουγέννων φωτίζει την παγωμένη νύχτα και το ζεστό του φως λάμπει περισσότερο απ’ όλα τ’ αστέρια. Μα πόσο όμορφα είναι τα Χριστούγεννα! Στις πόλεις και στα χωριά, οι γειτονιές μοσχομύρισαν λιχουδιές και όλοι ετοιμαστήκαμε για την πιο χαρούμενη γιορτή. Είναι όλα εδώ: κάλαντα και τραγούδια, παιχνίδια και πειράγματα, ξωτικά και καλικάντζαροι να κάνουν σκανταλιές. Στολίδια, χορός, κεράσματα και, φυσικά, ο Άη Βασίλης. με ένα έλκηθρο θα πετάξουμε μαζί του . μέσα στα παιδική φαντασία. Τι μαγική που είναι τούτη η νύχτα ! Όσο μπορούμε να ονειρευόμαστε, όλα τα παιδιά της γης θα είναι δίπλα μας και θα μοιράσουμε τα δώρα μέσα σε μία μόνο νύχτα.

Μια κουκλοπαράσταση θεάτρου σκιών για τα Χριστούγεννα, με λίγα λόγια πολλή μουσική και καλή διάθεση. Μια γιορτινή παράσταση για όλη την οικογένεια συντροφιά με την ασπρόμαυρη γοητεία των σκιών. Ένα μαγικό και νοσταλγικό περιβάλλον όπου όλοι θα θέλαμε να μπούμε για λίγο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί