Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό και στους πολιτικούς αρχηγούς

Με παιδικές φωνές και χαρούμενες μελωδίες γέμισε το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου, όπου παιδιά και σύλλογοι έψαλαν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ». Ακολουθούν οι Σύλλογοι Ασιγωνιωτών «Παύλος Γύπαρης» και Ένωση Κρητών «Άγιος Ανδρέας Κρήτης». Στις 13:00, ο πρωθυπουργός θα ακούσει τα κάλαντα από την Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, για τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα γραφεία του κόμματος:

Το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο:

Στη συνέχεια, την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδας:

Τέλος, το χορωδιακό τμήμα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Θεσπρωτίας:

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη νεανική χορωδία Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης στο γραφείο της στη Βουλή, μαζί με στελέχη και βουλευτές του κόμματος. Η κ. Γεννηματά ευχήθηκε: «Η μαγεία των Χριστουγέννων να αγγίζει όλους, μικρούς-μεγάλους. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε, να δώσουμε και να πάρουμε αγκαλιές. Ευχές πολλές για υγεία, αγάπη, ευτυχία, ειρήνη. Κάθε ευχή και μια ελπίδα.

Ας την κάνουμε μαζί αληθινή. Χρόνια Πολλά!» Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μοίρασε δώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και με τους συνοδούς καθηγητές τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.

Η παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα είπε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα της ΚΕ του κόμματος, στον Περισσό.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς η αγωνιστική αισιοδοξία, η ελπίδα, η λαϊκή ανάταση, η αντίσταση, η συμμαχία, μπορούν να προετοιμάσουν πραγματικά το έδαφος για ένα πιο ευτυχισμένο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, με πραγματική ειρήνη και ευημερία για όλους και όλες. Το δικαιούνται ο λαός της Ελλάδας, ο λαός της Κύπρου, ο λαός της Τουρκίας, της Παλαιστίνης, της Συρίας, της Λιβύης, όλοι οι λαοί του κόσμου.
Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά, καλή δύναμη σε όλους και όλες, καλές γιορτές!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί