Ακόμη και τα Ελληνικά Hoaxes ξεμπροστιάζουν την κυβερνητική προπαγάνδα: Ο αντιεξουσιαστής στο Μαρούσι δεν επιτέθηκε σε «ηλικιωμένο πολίτη» αλλά σε ασφαλίτη

Όταν τα Ελληνικά Hoaxes αναγκάζονται να ξεμπροστιάσουν την κυβερνητική προπαγάνδα και τα φιλοκυβερνητικά fake news, η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εδώ και κάποιες μέρες η «είδηση» ότι κουκουλοφόρος- αντιεξουσιαστής επιτέθηκε σε ηλικιωμένο συμπολίτη μας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαρούσι, παίζει παντού.

Πολλές φόρες μάλιστα συνοδεύεται και από τοποθετήσεις του στυλ…«καλά τους κάνει ο Χρυσοχοϊδης και ο Μητσοτάκης».

Δυστυχώς όμως για την κυβέρνηση και την καθεστωτική μιντιακή προπαγάνδα, όλος αυτός ο ισχυρισμός πρόκειται για ένα ασύλληπτο fake news. 

Ο “ηλικιωμένος πολίτης” είναι αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συντόνιζε την επιχείρηση της αστυνομίας στα επεισόδια του Αμαρουσίου.

To απατηλό της είδησης μάλιστα αποκαλύπτουν τα περιβόητα Ελληνικά Hoaxes, με ένα εκτενές θέμα:

Ο κουκουλοφόρος στο Μαρούσι ΔΕΝ επιτέθηκε σε “ηλικιωμένο πολίτη”

Δημοσιεύματα αναπαράγουν βίντεο από κάμερα ασφαλείας, με τον ισχυρισμό πως κουκουλοφόρος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο συμπολίτη μας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαρούσι. Ωστόσο, ο παραπάνω ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ισχυρισμός.
Κουκουλοφόρος επιτέθηκε σε ηλικιωμένο πολίτη για τον χτυπήσει πισώπλατα.

Συμπέρασμα.
Ο κουκουλοφόρος επιτέθηκε σε αξιωματικό αστυνομικό που συντόνιζε την επιχείρηση.

Παραδείγματα: star.grthestival.grfosonline.grpolitisonline.comskai.gr


Αληθεύει;

Χωρίς επιτυχία ομάδα ανθρώπων προσπάθησε το πρωί της Κυριακής να ανακαταλάβει τη βίλα Κούβελου στο Μαρούσι Αττικής η οποία είχε εκκενωθεί την προηγούμενη Τρίτη. Λίγες ώρες αργότερα στο σταθμό του ΗΣΑΠ σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ πράγμα που έκανε την εορταστική ατμόσφαιρα αποπνικτική καθώς έγινε χρήση χημικών. Οι αντιεξουσιαστές μάλιστα έχοντας προηγουμένως σπάσει τα μηχανήματα των εισιτηρίων διέφυγαν μέσω του ηλεκτρικού.

Στον απόηχο των επεισοδίων κυκλοφόρησε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, στο οποίο βλέπουμε ένα κουκουλοφόρο να κυνηγά έναν άνδρα για να τον χτυπήσει.

Την τελευταία στιγμή, ενεπλάκη αστυνομικός με αποτέλεσμα ο επιτιθέμενος που είχε κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του, να τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, το θύμα εν προκειμένω δεν ήταν κάποιος ηλικιωμένος πολίτης.

Από το δελτίο του Star.gr

Ο “ηλικιωμένος πολίτης” είναι αξιωματικός της αστυνομίας ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, συντόνιζε την επιχείρηση της αστυνομίας στα επεισόδια του Αμαρουσίου.

Διονυσίου με Σόλωνος

Η φωτογραφία λήφθηκε από τον φωτορεπόρτερ Γιάννη Κέμμο στη οδό Διονυσίου με Σόλωνος, ακριβώς μπροστά από την έπαυλη έπαυλη Κουβέλου.

Street View
Street View

Συμπέρασμα

Σε κάθε περίπτωση η βία είναι καταδικαστέα ωστόσο σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο ισχυρισμός πως κουκουλοφόρος κυνήγησε ηλικιωμένο πολίτη για τον χτυπήσει πισώπλατα δεν αληθεύει.

ellinikahoaxes.gr


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί