Αίσιο τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 50χρονου Ηρακλειώτη

Με αίσιο τρόπο κλείνει η υπόθεση εξάφάνισης του 50χρονου Χρήστου Νεραντζούλη από το Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τον περασμένο Μάη.

Δείτε: Ηράκλειο: Φόβοι για τη ζωή 50χρονου- Αγνοείται εδώ και μέρες

Silver Alert για 50χρονο που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον άνδρα εντόπισαν αστυνομικοί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Ομόνοια εχθές και είναι καλά στην υγεία του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η υπόθεσή του παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Α. Νικολούλη πριν λίγες ημέρες.

Δείτε: Μυστήριο με την εξαφάνιση 50χρονου Ηρακλειώτη- Απελάθηκε από την Αμερική και χάθηκε στις Γούβες (φωτο- βίντεο)

Ο Χρήστος Νερατζούλης 50 χρόνων, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Οχάιο, απελάθηκε άρον – άρον μέσα σε μια νύχτα στην Ελλάδα και άρχισε γι’ αυτόν η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή του. Αιτία η καταγγελία της πρώην συντρόφου του για τη μη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Από την άνετη ζωή στην Αμερική, βρέθηκε να ζει σαν άστεγος στα παγκάκια της Αθήνας και του Πειραιά. Μια γυναίκα από την Κρήτη που τον είδε στο λιμάνι, τον βοήθησε να ταξιδέψει και να αναζητήσει τον αδελφό του στις Κάτω Γούβες Ηρακλείου.

Έμενε σε ένα δωμάτιο που του παραχώρησε και εργαζόταν περιστασιακά για να τα βγάλει πέρα. Το μυαλό του όμως ήταν συνεχώς στον μικρό γιο του που άφησε στην Αμερική και ζούσε με την ελπίδα ότι θα τον συναντήσει.

Στις 4 Μαΐου φόρεσε το καλό του κοστούμι σαν να είχε κάποιο σημαντικό ραντεβού και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, εξαφανίστηκε.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί