Μαρινάκης: Να «φάνε» τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» τύπου Σαββίδη

Σε μια άγρια δήλωση που οξύνει περαιτέρω τις κόντρες που ήδη υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Βόλο (όπου ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία έχοντας σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία), ο Β. Μαρινάκης υποστήριξε ότι «το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε», έκανε λόγο για ποδοσφαιρικά «περιττώματα» τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και ζήτησε από την UEFA άμεσες αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί