Διαμαρτυρία Δήμου Μινώα Πεδιάδας προς τον ΔΕΔΔΗΕ

Για τις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης

Επιστολή προς τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) Ν. Ηρακλείου απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις συχνές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος που πραγματοποιούνται στα όρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όπως επίσης και για τις συχνές αυξομειώσεις της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με πρόσφατο συμβάν αυτό της απροειδοποίητης διακοπής ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου το μεσημέρι-απόγευμα της Τετάρτης 18/12/2019.

Όπως σημειώνει ο κ. Φραγκάκης «το επαναλαμβανόμενο αυτό γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στη ομαλή λειτουργία των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των νοικοκυριών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, την ίδια στιγμή όπου – λόγω των συχνών και απροειδοποίητων διακοπών ρεύματος – προκαλούνται σοβαρές ζημιές σε οικοσυσκευές και ηλεκτρικές συσκευές ελεύθερων επαγγελμάτων και επιχειρήσεων (ψυγεία, Η/Υ, εκτυπωτές, κ.α.)» προσθέτοντας πως «το φαινόμενο αυτό εκφεύγει πλέον των ορίων – κατά την ταπεινή άποψη μας – σύνηθων ενδεχομένως βλαβών».

«Ως εκ τούτου, με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε τη συσσωρευμένη πλέον αγανάκτηση των κατοίκων του Δήμου μας και παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για το ποιες ακριβώς είναι οι αιτίες του προβλήματος των απότομων μεταβολών του φορτίου και των συχνότατων διακοπών της ηλεκτροδότησης στην εδαφική περιφέρεια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για την οριστική αποκατάσταση των βλαβών αυτών» καταλήγει η επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί