Οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» την Τετάρτη

Μουσικοποιητική βραδιά στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Μία μουσικοποιητική βραδιά με τίτλο: «Ρωμάνα» θα πραγματοποιηθεί στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε τόπους, γεγονότα και καιρούς, στη Θεσσαλονίκη από τον Βαγγέλη Σαμαράκη και τη «Μουσική Συντροφιά» του. Η εκδήλωση ξεκινά στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Μια σειρά από νέα τραγούδια … σε ποίηση – στίχους: Γιώργου Αγγελάκη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Σάκη Γεωργίου, Γιάννη Καλαμίτση, Γιάννη Μότσιου,  Βαγγέλη Σαμαράκη, Μάξιμου Φούμη 

Μελοποίηση Ποιημάτων και Στίχων: Βαγγέλης Σαμαράκης

Τραγουδούν: Γιάννης Τζίνας, Μανώλης Πολυχρονάκης, Πελαγία Μουρούζη, Δήμητρα Ρόσκου, Gabriel Roskos , Kristina Eisenlöffel

Μουσική Συντροφιά: Νίκος Ματζαπετάκης (μαντολίνο), Ελένη Δελιούση (βιολί), Γιάννης Γκόγκολος (μπουζούκι), Νίκος Μοσχονάς (ντραμς), 

Μανώλης Πολυχρονάκης (κιθάρα), Βαγγέλης Σαμαράκης (πιάνο)

Συντονισμός προβολής: Μιχάλης Κλεισαρχάκη

Με σοκολατομαχίες, παραμύθια της γιαγιάς, cine- προβολές και ελληνικά τραγούδια συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/). Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου είναι:

Μουσική επιμέλεια:  Up 92,9

10:00-12:00: «Κεράσματα»: «Χριστουγεννιάτικες Σοκολατομαχίες». Βιωματικό εργαστήρι με την Δ. Μαθιουδάκη 

17:00-19:00: «Καλεσμένοι»: «λαϊκά παραμύθια και ιστορίες από τη γιαγιά και τον παππού» και  χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από το ΚΕΚΟΙΦ -ΑΠΗ Αγίου Ιωάννη. 

17:00-19:00: «Καστρολογήματα»: «Κατασκευή χριστουγεννιάτικης κάρτας» από το ΚΔΑΠ Κέντρου Ηρακλείου.

18:00: «Κεράσματα»: Τα Ξωτικά τρελαίνονται για γλυκά. Με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Γεωργία Τριανταφύλλου-Φλώκου» …μαζεύουμε τη ζάχαρη που έριξαν παντού! 

19:00: Στην Πλατεία του Κάστρου: Χριστουγεννιάτικα γλυκά κεράσματα από τους φούρνους- ζαχαροπλαστεία «Ζαχαρίας Sweet Love» και τον «Up 92,9»

19:00-20:00: «Cine-Κάστρο Ξωτικών»: αφήγηση από τη  Λέσχη Ανάγνωσης Ίτανος 

18:30-19:00: Στην πλατεία του Κάστρου: Η «Χρυσαλίδα» με τη Μανιάνη Μιγάδη και το αρμόνιο της τριγυρίζουν μελωδικά στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο!

19:00-20:00: Στην κεντρική σκηνή, η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Χερσονήσου. Διεύθυνση: Μάνος Παναγιωτάκης, Πιάνο: Έλενα Περισυνάκη

20:30: Οι «ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ» του Κάστρου έρχονται με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια!

Facebook: Χριστουγεννιάτικο Κάστρο    

twitter: @XrKastro

instagram: xristougenniatikokastro       

https://www.xristougenniatikokastro.gr/

e-mails: info@xristougenniatikokastro.gr 


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί