Κρητικόπουλο στον Καναδά με σπάνια ασθένεια έχει ανάγκη τη βοήθειά μας (βίντεο & φωτο)

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του ομογενούς Μιχάλη Πυροβολάκη, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και ήδη έχει ξεκινήσει από τον Καναδά, μία ολόκληρη καμπάνια για τη συγκέντρωση του ποσού που χρειάζεται άμεσα για τη θεραπεία.

Ο μικρός Μιχάλης, που σήμερα μάλιστα έχει τα γενέθλιά του πάσχει από σπαστική παραπληγία 50, γνωστή και ως SPG50. Τα συμπτώματα της εν λόγω ασθένειας είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση.

Μοναδική λύση για το “βενιαμίν” από τα 3 παιδιά της οικογένειας του Τέρι Πυροβολάκη, που κατάγεται από το Σέλινο Χανίων, αλλά ζει στο Τορόντο του Καναδά, είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.Για να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, η οποία στοιχίζει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια η οικογένεια του έχει αρχίσει εδώ και αρκετούς μήνες έναν πραγματικό μαραθώνιο αγάπης. Που δεν θα σταματήσει, μέχρι να συγκεντρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται, το απαιτούμενο ποσό.

Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του: www.gofundme.com και www.easydonate.com. Έχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.Μάλιστα στην προσπάθεια αυτή, το Ελληνικό προξενείο του Καναδά έφτιαξε ένα συγκινητικό βίντεο του που ιδιαίτερα αυτές τις άγιες μέρες “μιλά” στις καρδιές όλων και μας δίνει την ευκαιρία φέτος τα Χριστούγεννα, να μεταμορφωθούμε σε Άη Βασίληδες, χαρίζοντας σε ένα Χανιωτάκι, που πάσχει από μία σπάνια τα πολυτιμότερο δώρα του κόσμου. Τη ζωή και την ελπίδα…Στο βίντεο με τίτλο “Πιστοποιητικό Ταυτοπροσωπίας” που αξίζει να δούμε όλοι έως το τέλος, ο Άη Βασίλης και το Ξωτικό του, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια παρουσιάζονται στην αποστολή τους, ώστε να μοιράσουν και φέτος τα δώρα τους. Γιατί η αγάπη είναι ανίκητη και κουνάει και… βουνά.

Αυτά τα Χριστούγεννα με ένα μικρό ελάχιστο ποσό, μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε σε ένα μικρό παιδί τη ζωή που του αξίζει!!

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί