Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί

Τραγική κατάληξη είχε εξαφάνιση από το Περιστέρι, του 34χρονου ηθοποιού, Στράτου Βαλσαμίδη. Διερχόμενοι από οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στο Παλαιό Ψυχικό στο ύψος του Άλσους Αμαδρυάδων, είδαν τον άτυχο νεαρό «καθισμένο» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και ειδοποίησαν τις Αρχές. Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστών στο σώμα του νεκρού υπήρξαν μικροτραυματισμοί στα άνω και κάτω άκρα που έγιναν όσο αυτός ήταν ακόμα στη ζωή. Τα ευρήματα δείχνουν πως τον τράβηξαν από κάποιο χώρο και μετά τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε.

Ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας και ιατροδικαστής – γιατρός  δημόσιας  υγείας, Σωκράτης Τσαντίρης, είπε στο «Τούνελ» πως ο θάνατος του πρέπει να επήλθε τουλάχιστον 48 ώρες πριν βρεθεί. «Περισσότερες απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις», κατέληξε.

Λάθη των Αρχών;

Τόσο ο κ. Τσαντίρης, όσο και η κυρία Σοφία Πολυζωγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, επεσήμαναν σημαντικά λάθη των Αρχών. Δεν κάλεσαν ιατροδικαστή στον τόπο, δεν προστάτευσαν τα χέρια του για να μην αλλοιωθεί τυχόν DNA και ήθελαν να τους παραδώσουν το αυτοκίνητο του χωρίς να εξεταστεί από τη Σήμανση.

Μία μάρτυρας ανέφερε στην εκπομπή της Α. Νικολούλη, ότι είδε το αυτοκίνητο του ηθοποιού έξω από το σπίτι της, λίγες μέρες πριν εντοπιστεί νεκρός. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι από ένα άλλο αυτοκίνητο βγήκαν δυο άτομα και επιβιβάστηκαν στο μαύρο Fiat Punto με αριθμό κυκλοφορίας ΥΖΧ – 1384 του άτυχου νέου.

Τραγική ειρωνεία αποτελούν τα όσα είχαν εκτυλιχθεί λίγη ώρα πριν τα ίχνη του ηθοποιού χαθούν. Ενώ οδηγούσε, το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου, σχολίαζε τηλεφωνικά στη μητέρα του τις εξελίξεις στην υπόθεση που ερευνούσε το «Τούνελ». Ήταν το θρίλερ με τον νεκρό νέο Γιώργο Λυγερό και ο αγώνας της μητέρας του για να βρει την αλήθεια. Η σύμπτωση με την δική του ιστορία έτσι όπως εκτυλίχθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σόκαρε τους τηλεθεατές.

Η αδελφή του άτυχου Στράτου Βαλσαμίδη, μίλησε λίγο πριν την τραγική εξέλιξη στην κάμερα της εκπομπής για τις στιγμές αγωνίας που περνούσαν μαζί με τη μητέρα της, περιμένοντας για κάποιο σημάδι ζωής του.

Η ίδια τον περιέγραφε ως έναν ευαίσθητο και δοτικό άνθρωπο που είχε μεγάλη αγάπη για το θέατρο. «Έχει τελειώσει δραματική σχολή. Ήταν όνειρο ζωής του να είναι ηθοποιός. Ήταν η έκφραση του», ανέφερε. «Τον λατρεύω, είναι η δύναμη μου. Με πρόσεχε πάρα πολύ από μικρή, ήμουν σαν δικό του παιδί. Ήταν δίπλα μου πάντα», είπε συγκινημένη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί