Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της στο σκάνδαλο Novartis

Αν υπάρχει σήμερα μια λέξη η οποία θα συμπυκνώνει τη διαπλοκή μεταξύ εταιρειών, πολιτικών, εκδοτών και δημοσιογράφων αυτή είναι η λέξη Novartis.

Δείτε επίσης: Novartis: «Καίει» Αβραμόπουλο, στην κατάθεσή του ο Αγγελής – Δεν κατονόμασε τον «Ρασπούτιν»

 Σκάνδαλο Novartis: Ο «τροφοδότης» λογαριασμός, ο Αβραμόπουλος και ο υιός του…

«Βόμβα» Αγγελή: Συνδέει δύο φόνους με το σκάνδαλο Novartis

Πότε  και πώς ερευνήθηκαν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων

Τα έγγραφα του FBI για το «ξέπλυμα» της Novartis – Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά στη Βουλή, στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής, όπου από την ώρα που άρχισε να καταθέτει ο αντιεισαγγελέας Γ. Αγγελής έχουν γυρίσει τα πάνω κάτω για την κυβέρνηση και τους συνοδοιπόρους της.

Τα στοιχεία που αποκαλύπτονται έχουν φέρει σε κατάσταση νευρικής κρίσης τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ καθώς καταπίπτει όλη η θεωρία περί σκευωρίας που είχαν κατασκευάσει για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο ίσως μεταπολιτευτικό σκάνδαλο.

Τώρα πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι, και καθημερινά αποδεικνύεται στην κοινή γνώμη γιατί οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνώριζαν, ότι είναι πολλοί προσπαθούν όχι μόνο να απομακρυνθούν από την υπόθεση αυτή αλλά και να αναδείξουν τους άλλους ως κυρίως συμμετέχοντες σε αυτή.

Το Documento και το documentonews.gr έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουν να παρουσιάζουν δεκάδες έγγραφα με αποδείξεις του τεράστιου αυτού σκανδάλου και της συμμετοχής σε αυτό του παλαιού διεφθαρμένου πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου.

Όσο και αν προσπαθούν να το κρύψουν, ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους και η προσπάθειά τους να αποποιηθούν τις τεράστιες ευθύνες τους για την καταστροφή της χώρας, φέρνει στην επιφάνεια τα ανομήματά τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για όλον αυτό τον εσμό έχει αρχίσει. Όσο περισσότερη δημοσιότητα λαμβάνει αυτή η δυσώδης υπόθεση τόσο πιο γρήγορα θα αναγκαστούν να δώσουν λόγο στον λαό και τη δικαιοσύνη.

Είναι στο χέρι των υγιών πολιτικών δυνάμεων και του δημοκρατικού λαού να ενεργοποιηθεί, για να αποτρέψει την επιστροφή της χώρας στο 2010.

documentonews.gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί