Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε μισή ώρα: Σε διοικητή των φυλακών Κορυδαλλού και σε αστυνομικό συντάκτη

Τρεις επιθέσεις με γκαζάκια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στα Βόρεια Προάστια εναντίον τριών διαφορετικών στόχων.

Το πρώτο χτύπημα σημειώθηκε 20 λεπτά μετά την μία τα ξημερώματα, στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Κορυδαλλού, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός μικρής ισχύος προκαλώντας φθορές στο όχημα.

Είκοσι λεπτά μετά σημειώθηκε χτύπημα σε βάρος καφετέριας επί της οδού Διονύσου 70, στην Κηφισιά, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο της επιχείρησης και προκάλεσαν φθορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η καφετέρια είναι ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου, ενός βουλευτή της ΝΔ.

Δέκα λεπτά μετά τις δύο τα ξημερώματα σημειώθηκε και τρίτο χτύπημα, αυτή την φορά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου, στην Καλογρέζα. Από τα γκαζάκια που εξερράγησαν προκλήθηκε μαύρισμα της εισόδου και θραύση της τζαμαρίας της εισόδου.

Για όλα τα περιστατικά βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα, όπως σε εξέλιξη έρευνα παραμένει και για την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της της Διευθύντριας του Ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, που έγινε την περασμένη Δευτέρα, έξω από την οικία της στο Γαλάτσι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί