Όταν ο «άριστος» πρόεδρος στον Κρατικό Οργανισμό Πιστοποίησης συστηνόταν ως «ταλαίπωρος επιχειρηματίας» στον Αλ. Τσίπρα (Βίντεο)

Ο Νίκος Σοφιανός, όπως έγινε γνωστό χθες, διορίστηκε πρόεδρος στον Δημόσιο Οργανισμό Πιστοποίησης. Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση «άριστου», αφού ο Νίκος Σοφιανός, μεταξύ άλλων, είναι ξάδελφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, επί χρόνια φίλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, φίλος του Άδωνι Γεωργιάδη και υποστηρικτής στη δίκη του Νίκου Γεωργιάδη.

Δείτε: Διορίστηκε κι ο πρώτος ξάδελφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και υπερασπιστής του Νίκου Γεωργιάδη

Τον Οκτώβριο του 2013 πάντως ήταν ένας «ταλαίπωρος επιχειρηματίας». Έτσι είχε συστηθεί στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα που είχε βρεθεί στην εκπομπή «Ενικός» για να απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και πολιτών.

Ο Νίκος Σοφιανός που ήταν στο κοινό πήρε το λόγο για να απευθύνει ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα και τότε αυτοπροσδιορίστηκε ως «ένας ταλαίπωρος επιχειρηματίας, διότι στην πιο γόνιμη δεκαετία της ζωής μου ασκώ το επιχειρείν στην Ελλάδα». Ήταν πάντως και γενικός γραμματέας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΕΒΕΑ).

Η ερώτησή του, ωστόσο, αφορούσε τους «λαθρομετανάστες». Το σχετικό απόσπασμα στο 13:40’.

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί