Τι αποκαλύπτει ο Αλ. Τσίπρας για το τελευταίο του ταξίδι ως Πρωθυπουργός στην Κωνσταντινούπολη – Το άγνωστο επεισόδιο με τον Ερντογάν (Βίντεο)

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το τελευταίο του ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη ως πρωθυπουργός της χώρας, το οποίο παραλίγο να «τιναχτεί στον αέρα» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον θεσσαλικό σταθμό TRT, αποκάλυψε ότι ενώ βρισκόταν καθ οδόν προς το αεροδρόμιο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, η τουρκική κυβέρνηση ενημέρωσε την ελληνική πλευρά για αλλαγές στο πρόγραμμα του έλληνα πρωθυπουργού, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια προειδοποίηση. Οι αλλαγές περιελάμβαναν την ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης Τσίπρα στη Χάλκη.

Μάλιστα δήλωσε ότι έστειλε μήνυμα στον τούρκο πρόεδρο στο οποίο τον ενημέρωνε ότι αν δεν τού επιτραπεί να μεταβεί στη Χάλκη, τότε θα ακύρωνε συνολικά το σημαντικό αυτό ταξίδι. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνη την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και η πρώτη επίσκεψη έλληνα πρωθυπουργού στην Αγία Σοφία.

Μετά από δυόμισι ώρες συνομιλιών και το ταξίδι Τσίπρα να έτοιμο να τιναχθεί στον αέρα, η πλευρά Ερντογάν υποχώρησε και επανέφερε στο πρόγραμμα την επίσκεψη του έλληνα πρωθυπουργού στη Χάλκη με αποτέλεσμα το ταξίδι να πραγματοποιηθεί.

Κουτί Πανδώρας

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί