Στο δείπνο για τον Σέβρο Πρόεδρο, περιφερειάρχης Κρήτης και δήμαρχος Ηρακλείου

Στο επίσημο δείπνο που δόθηκε προς τιμήν του Προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρακάθησαν ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ως προσκεκλημένοι του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Τσουκάριτσα, της ευρύτερης περιοχής του Βελιγραδίου.

Στο πλαίσιο του δείπνου, ο Δήμαρχος είχε σύντομη συνομιλία τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και με τον κ. Βούτσιτς, τον οποίο συνόδευε και ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Το Ηράκλειο εδραιώνει την θέση του ως ένα σημαντικό κέντρο της Μεσογείου, χάρις και στην πολιτική της εξωστρέφειας και των συνεργασιών που ακολουθούμε. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, διότι θεωρούμε ότι ο Δήμος Ηρακλείου οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή».

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου από την Τετάρτη 11 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έχει κληθεί και θα συμμετάσχει στο συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργανώνει στην Λευκωσία και στην Λεμεσό, το Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με τίτλο: «Προγραμματίζουμε και προϋπολογίζουμε στρατηγικά, λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά και πιο αποδοτικά».

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί