Κρήτη: Της έκλεψαν την τσάντα από το κάθισμα του συνοδηγού

“Τυχερή μέσα στην ατυχία της” στάθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μια Χανιώτισσα, η οποία έπεσε θύμα κλοπής στο κέντρο των Χανίων, όπου η κατάσταση με τις κλοπές, έχει αρχίσει να ξεφεύγει.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 18.00 στην Σκαλίδη, η γυναίκα ξεκλείδωσε το αυτοκίνητό της για να μπει μέσα και να φύγει. Με το που μπήκε στο αμάξι, άφησε στην θέση του συνοδηγού την τσάντα της και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, νεαρός κουκουλοφόρος άνοιξε θρασύτατα την πόρτα, άρπαξε την τσάντα και άρχισε να τρέχει.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ η Χανιώτισσα, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, προσπαθώντας να κυνηγήσει τον κλέφτη. Εκείνος, παρά τις φωνές του θύματος ότι “δεν έχει χρήματα η τσάντα”, μπήκε σε ένα στενάκι και εξαφανίστηκε.

Ακολουθώντας τον κλέφτη, η γυναίκα έφτασε στο στενό με την ελπίδα, ότι ο νεαρός κουκουλοφοόρος, θα πάρει ό,τι είχε αξία για εκείνον και θα πέταγε την τσάντα κάπου.

Στο στενάκι όμως περίμενε την γυναίκα μία ευχάριστη έκπληξη, αφού ένα ζευγάρι είχε την τσάντα και της την παρέδωσε. Ψάχνοντας αγωνιωδώς την τσάντα, ανακουφίστηκε βλέποντας ότι όλο το περιεχόμενό της (πορτοφόλι, κινητό, έγγραφα κ.α) ήταν στη θέση τους, αφού όπως της είπε ο άνδρας του ζευγαριού “μόλις τον είδα  να τρέχει με την τσάντα, κατάλαβα πως την είχε κλέψει από κάπου και του φώναξα αμέσως να σταματήσει. Αυτός, μη έχοντας τρόπο διαφυγής, πέταξε την τσάντα και μετά πήδηξε σας αίλουρος από ένα μαντράκι και εξαφανίστηκε…”

Η γυναίκα αφού ευχαρίστησε τους σωτήρες της κατήγγειλε την περιπέτεια που έζησε στο zarpanews.gr ως παραδειγματισμό για τους συμπολίτες μας, που θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να προσέχουν να μην αφήνουν τσάντες και πολύτιμα αντικείμενα στο κάθισμα το συνοδηγού όταν είναι μέσα στο αυτοκίνητο.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί