Έντονες βροχοπτώσεις τη νύχτα στην Αττική

Με ιδιαίτερα μεγάλα ύψη βροχόπτωσης και ισχυρές καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο «χτύπησε» η κακοκαιρία «Διδώ» την Αττική, τη διάρκεια της νύχτας.

Η πρωτεύουσα αλλά και τα προάστιά της δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης, ενώ η βροχόπτωση συνεχίστηκε και μετά τα μεσάνυχτα σε πολλές περιοχές.

Χαρακτηριστικός είναι ο χάρτης του Αστεροσκοπείου Αθηνών, σύμφωνα με τις καταγραφές 73 μετεωρολογικών σταθμών του Μετεωρολογικού και Κλιματικού Παρατηρητηρίου Αττικής.

Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Τετάρτη το πρωί, ενώ ανάλογες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στα νησιά του Αιγαίου, καθώς και σε τμήματα της Θεσσαλίας, όπου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονα.

Μέχρι τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης η Πυροσβεστική υπηρεσία είχε δεχθεί τέσσερις κλήσεις από ΆλιμοΚορωπί και Μαραθώνα για αντλήσεις υδάτων και άλλες τρεις για κοπές δέντρων.

Αργά το βράδυ της Τρίτης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Σταμάτας από το ύψος της οδού Τραπεζούντος έως την λεωφόρο Ροδοπόλεως, λόγω συσσώρευσης υδάτων. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί