«Σκότωσαν τη γυναίκα μου για μια καδένα»: Η μαρτυρία του συζύγου της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους

Τη δική του μαρτυρία κατέθεσε ο σύζυγος της 73χρονης που έπεσε θύμα άγριας εγκληματικής ενέργειας στους Αγίους Θεοδώρους.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μαζί με την οικογένειά της στο εξοχικό τους. Οι δράστες πλησίασαν την κατοικία της γυναίκας, η οποία με τη σειρά της τους προσέγγισε προκειμένου να δει τι ήθελαν. Εκείνοι της επιτέθηκαν με σκοπό να της κλέψουν την αλυσίδα που φορούσε. 

Εκείνη αντιδρώντας ξεκίνησε να φωνάζει τους δικούς της, οι οποίοι έτρεξαν προς τα έξω. Οι δράστες όμως έσπευσαν να απομακρυνθούν, χτυπώντας και πατώντας την άτυχη 73χρονη με το αυτοκίνητό τους και αφήνοντάς την νεκρή.

«Αυτός που το έκανε δεν έχει ούτε αισθήματα, ούτε τίποτα. Για μια καδένα που έκανε 500 ευρώ πήγε να την κλέψει. Ήταν ανάγκη να την σκοτώσει κιόλας;», λέει ο κ. Δημήτρης, ο σύζυγος της 73χρονης. 

Αναφερόμενος στο περιστατικό περιγράφει: «Βλέπω το αυτοκίνητο που κατέβαινε και φωνάζανε ‘Κυρία κυρία’. Εκείνη είχε έναν καλό σταυρό και μια αλυσίδα την οποία και της τράβηξαν. Εκεί ξεκίνησε η πάλη. Τρέχω έξω, βλέπω εν κινήσει το αμάξι, αλλά δεν είδα την γυναίκα μου που βρισκόταν από κάτω… Δεν πήγε το μυαλό μου. Όταν πήγα να τη σηκώσω της λέω ‘Ειρήνη, ειρήνη είσαι καλά;’ Όταν είδα τα αίματα κατάλαβα τι είχε γίνει…». 

«Είναι σπασμένη, δεν έχει αυχένα. Έπρεπε να την περάσουν από πάνω; Έπρεπε να την τελειώσουν; Γιατί; Σκυλί βλέπεις στον δρόμο και φρενάρεις. Και δεν το κάνανε μια φορά, το κάνανε δύο. Πρώτα τη χτυπήσανε και μετά την πάτησαν», είπε από την πλευρά του, ο γιος της 73χρονης.

Ιατροδικαστής: Συνέθλιψαν τον αυχένα της 

Την ώρα που η γυναίκα ήταν πεσμένη, αλλά ακόμα ζωντανή, οι κακοποιοί στην προσπάθειά τους να βγουν από το αδιέξοδο, ανέβηκαν το δρόμο, και πέρασαν πάνω από το σώμα της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, αφού οι ρόδες του αυτοκινήτου συνέθλιψαν τον αυχένα της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί