Ο ΣΚΑΪ της παντρειάς και της ομοφοβίας: Κρύβει ότι η νέα πρωθυπουργός της Φινλανδίας μεγάλωσε σε οικογένεια γκέι ζευγαριού γυναικών

Δεν του άρεσε του ΣΚΑΪ το γεγονός ότι η καινούργια πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, μεγάλωσε σε μία οικογένεια ενός γκέι ζευγαριού γυναικών, οπότε της άλλαξε την κατάσταση.

Έτσι, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού (δείτε στο βίντεο από το 51ο λεπτό και μετά), πληροφορηθήκαμε πως η Σάνα Μαρίν, «μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, μόνο με τη μητέρα της»!

Τι και αν η ίδια το λέει σε συνεντεύξεις της (το BBC το έγραψε αλλά προφανώς δεν είναι του επιπέδου και της αξιοπιστίας του ΣΚΑΪ), τι και αν το τονίζουν όλα τα sites του εξωτερικού, καμία σημασία δεν έχει. Οι δύο γυναίκες μετατράπηκαν σε μονογονεϊκή οικογένεια σε ένα κρεσέντο ομοφοβίας μην τύχει και πάθουν τίποτε οι τηλεθεατές του καναλιού…

Αφήστε δε το γεγονός ότι η Σάνα Μαρίν συζεί με τον σύντροφό της (ένα το κακό), δεν παντρεύτηκε-παντρεύτηκαν ποτέ (δεύτερο κακό – αστεφάνωτη την έχει!), ενώ άφησε-άφησαν και αβάπτιστο το παιδί τους (τρίτωσε!). Γι αυτά, στον ΣΚΑΪ, τσιμουδιά.

«Αλλη κουλτούρα» σχολίασε στο τέλος του… ρεπορτάζ η Σία Κοσιώνη για το φύλο της Σάνα Μαρίν και την ηλικία της. «Αλλη κουλτούρα», ναι, αλλά για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από εκείνους που θα περίμενε κανείς.

Αν πάντως ο ΣΚΑΪ δεν είναι ομοφοβικός, τότε σίγουρα έχει κακό ρεπορτάζ. Ας διαλέξουν μόνοι τους…

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου, Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί