Ν. Ηγουμενίδης: Θετική η εξέλιξη της ίδρυσης Προξενείου της Μολδαβίας με έδρα την Κρήτη

Συνάντηση στη Βουλή με τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Ελλάδα κ. AnatolieVangheli είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Με την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μολδαβίας, ο Νίκος Ηγουμενίδης αναφέρθηκε σε όλες τις προσπάθειες και στη σημασία ίδρυσης Επίτιμου Προξενείου της Δημοκρατίας της Μολδαβίας με έδρα την Κρήτη.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Ηγουμενίδης σε διαδοχικές συναντήσεις και συνεδριάσεις είχε συζητήσει με τον πρέσβη την προοπτική και όλες τις διαδικασίες για την ίδρυση του επίτιμου προξενείου, αλλά και την σημασία της δικαιοδοσίας στην Περιφέρεια της Κρήτης.

Κατά τη σημερινή εθιμοτυπική συνάντηση στη Βουλή των μελών της Ομάδας Φιλίας με τον πρέσβη της Μολδαβίας, ο Νίκος Ηγουμενίδηςε εξήρε την εξαιρετικά καίρια όλο το τελευταίο διάστημα προσωπική συμβολή του ίδιου του πρέσβη στην ουσιαστική ενίσχυση της Ομάδας Φιλίας, ενώ ο ίδιος ο πρέσβης ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή από τη δική του πλευρά. «Έχουμε πράγματι και συχνή αλλά και ουσιαστική συνεργασία, προωθώντας μια σειρά από τομείς συνεργασίας και εμβαθύνοντας πραγματικά τις διπλωματικές και κοινοβουλευτικές σχέσεις των δύο χωρών», σημείωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί