Καταγγέλλουν το δήμο Μινώα για πολύμηνες καθυστερήσεις στη μισθοδοσία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και παιδιών/ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) των Δήμων (ΠΑΣΕΚΔΑΠ), καταγγέλλει τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος για την διατήρηση του προηγούμενου απαράδεκτου καθεστώτος πολύμηνων καθυστερήσεων καταβολής της μισθοδοσίας των εργαζομένων.

Ακόμα και με την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος οι εργαζόμενοι των Προνοιακών Δομών (και συγκεκριμένα ΚΔΑΠ, βρεφονηπιακοί, ΚΗΦΗ, ΒΣΣ ,Κέντρο Κοινότητας) παραμένουν απλήρωτοι σε βαθμό που δεν μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται με αυτή την αβεβαιότητα στη μισθοδοσία τους.

Ήλπιζαν ότι η αλλαγή στη Διοικητική διαχείριση της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου θα άλλαζε τα πράγματα γι’ αυτό και επανήλθαν καλή τη πίστει στην εργασία τους μετά από το καθεστώς επίσχεσης.

Δυστυχώς παρέμειναν στο ίδιο έργο θεατές, καθώς παρά τις δεσμεύσεις για μία φυσιολογική μισθολογική ροή και μία ενισχυτική σταθερή χρηματοδότηση, έρχονται αντιμέτωποι με απειλές και εκφοβισμούς για δήθεν κλείσιμο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Ο ΠΑΣΕΚΔΑΠ καλεί τη νέα διοίκηση του Δήμου να πάρει σαφή θέση και να σταματήσει τις κοροϊδίες , που τόσα χρόνια εξυπηρετούν παθογένειες και έχουν φτάσει τους εργαζόμενους στα όρια της φτώχειας.

Ο ΠΑΣΕΚΔΑΠ δεσμεύεται δημόσια πως θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο ούτως ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η εργασιακή ειρήνη, ομαλότητα και νομιμότητα στις συγκεκριμένες Κοινωνικές Δομές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί