Επιβεβαιώνει την Γεροβασίλη συνδικαλιστής της αστυνομίας: «Ε λοιπόν σωστά το λέει, αυτό θέλαμε να πετύχουμε» (Βίντεο)

«Αυτό εννοούσαν κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας ότι δεν μπορούσαν να κάνουν επειδή δεν είχαν καλύψη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ;», σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της αναφορικά με τα περιστατικά αστυνομικής βίας που σημειώθηκαν μετά τη λήξη της διαδήλωσης για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δείτε: «Αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν πως δεν είχαν κάλυψη επί ΣΥΡΙΖΑ;»

Τα λεγόμενα της Όλγας Γεροβασίλη έρχεται να επιβεβαιώσει και Σπύρος Κρικέτος, Αντιπρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ. 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Επειδή διάβαζα μια δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη, ότι επιτίθεται σε εμάς, με αφορμή την φωτογραφία, εάν αυτό θέλαμε εμείς οι συνδικαλιστές να πετύχουμε». 

«Ε λοιπόν η κυρία Γεροβασίλη σωστά το λέει, αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Να σταματήσουμε να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, να σταματήσουν να ανοίγουν καταστήματα, αυτοκίνητα, να κινδυνεύει κόσμος. Αυτά λοιπόν που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια, ε θα σταματήσουν, προφανώς,», συνεχίζει.

«Ε λοιπόν αυτό ζητούσαμε, να λυθούν τα χέρια μας, να υπάρξει μέσα στη κοινωνία, μέσα στη πόλη, πραγματική τάξη», καταλήγει».

Left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί