ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική καταστολή : Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής

«Στόχος της ΝΔ να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την χθεσινή ακραία καταστολή της αστυνομίας στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο μνήμης από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ακραία καταστολή της αστυνομίας στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο μνήμης από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, τονίζει:

Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας εναντίον των διαδηλωτών, στην πορεία για τη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, έχει ως μοναδικό στόχο να εκφοβίσει το κίνημα της νεολαίας που αντιστέκεται και διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον.
Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την πλήρη ευθύνη για τις εικόνες ντροπής, με άντρες των ΜΑΤ να εξευτελίζουν διαδηλωτές, που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας. κ
Παρά το δήθεν “σύγχρονο” προφίλ που επιχειρεί να φιλοτεχνήσει, οι πρακτικές της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά συνέχεια του κράτους της δεξιάς των δεκαετιών του ’50 και ’60.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί