Κραυγή για απόδοση Δικαιοσύνης από την Τζίνα Τσαλικιάν: «Καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για τη δολοφονία του Αλέξανδρου» (Βίντεο)

«11 χρόνια μετά και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί έχασα το παιδί μου»

Μια κραυγή για απόδοση Δικαιοσύνης από τη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου 11 χρόνια μετά την δολοφονία την ώρα που οι δολοφόνοι του παιδιού της, είναι ελεύθεροι.

Δείτε επίσης: «Ο Δεκέμβρης δεν ήταν η απάντηση, ήταν η ερώτηση»: 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

«11 χρόνια μετά και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί έχασα το παιδί μου» ήταν τα λόγια της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν σε συνέντευξή της στο Open ενώ στέλνει το μήνυμα για εκδηλώσεις μνήμης χωρίς επεισόδια.

«Καμιά τιμωρία δεν είναι αρκετή για τη δολοφονία του Αλέξανδρου» δηλώνει. Η μητέρα του Αλέξανδρου μιλά για την προσπάθεια που έγινε να αποδοθούν στον Αλέξανδρο διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που είχε η προσωπικότητά του για να στηθεί ένα «άλλοθι» για τους δολοφόνους του.

Καταγγέλλει ότι αντιμετωπίστηκε με μεροληψία, αδιαφορία ακόμα και περιφρόνηση από τη σύσταση του Δικαστηρίου σε τέτοιο σημείο που δεν ήθελε να πηγαίνει στις ακροάσεις.

Αντίθετα η μητέρα του Κορκονέα αντιμετωπίζονταν πολύ θετικά και ήταν κάθε μέρα στο Εφετείο της Λαμίας είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι δεν την εξέπληξε η αθωωτική απόφαση για το δολοφόνο του παιδιού της.

«Αμετανόητος και υποκριτής» ο Κορκονέας είπε η κ. Τσαλικιάν που απέρριψε συνάντηση που ζητήθηκε διότι «δεν ήθελα να συμμετέχω στο θέατρο αυτό» και θυμίζει ότι τον Κορκονέα τον αποκαλούσαν «ράμπο» οι συνάδελφοί του. Μάλιστα σε τηλεφώνημα που έκανε στο σπίτι του αμέσως μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον οποίο εγκατέλειψε να κείτεται νεκρός είπε στη γυναίκα του: «Μαρία κάτι συνέβη στην δουλειά, φάτε εσείς και θα έρθω σε λίγο».

Η κ. Τσαλικιάν τονίζει ότι κάθε χρόνο γίνεται ένα μνημόσυνο στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου με χιλιάδες διαδηλωτές ωστόσο θα ήθελε να είναι ειρηνικό, γιατί τα επεισόδια προσβάλουν την υστεροφημία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την οικογένειά του.

«Ήταν ένα πράο, φιλήσυχο παιδί» ακούγεται στο βίντεο-απόσπασμα της συνέντευξης να λέει μιλώντας για τον 15χρονο Αλέξη, “ένα παιδί πολύ δεμένο με την μητέρα του”. Εκείνο το βράδυ είχαμε κανονίσει να πάω στις 9 να τον πάρω από τα Εξάρχεια για να τους πάω με τον φίλο του αλλού. «Ποιος αντεξουσιαστής περιμένει την μαμά του να τον πάρει με το αυτοκίνητο;» αναρωτιέται.

Κατ. Μπρ, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί