Ελλάδα: Ληστές με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε δημαρχείο

Απόπειρα ληστείας έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στο δημαρχείο Αχαρνών, από δύο άτομα που εισέβαλαν στον χώρο κρατώντας καλάσνικοφ και απαίτησαν από τους υπαλλήλους να τους δώσουν τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, τα ταμεία ήταν άδεια, με αποτέλεσμα οι δράστες να αναγκαστούν να αποχωρήσουν άπρακτοι. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του περιστατικού φέρονται να διαπληκτίστηκαν με κάποιους από τους υπαλλήλους, χωρίς να τους τραυματίσουν.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ανέφερε πως άγνωστοι κρατώντας καλάσνικοφ εισέβαλαν στον χώρο από την κεντρική είσοδο, φώναξαν στους τρομοκρατημένους δημότες να πέσουν στο έδαφος και ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο. Εκεί απείλησαν τους υπαλλήλους του ταμείου να τους δώσουν τα χρήματα, που όμως δεν υπήρχαν και αποχώρησαν από το σημείο.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι ληστές επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το δημαρχείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί