Μέχρι και φιλοκυβερνητικά μέσα ζητούν την αποπομπή Διαματάρη

Ακόμα και τα φιλικά στην κυβέρνηση Μέσα Ενημέρωσης προειδοποιούν τον πρωθυπουργό ότι η συνεχιζόμενη κάλυψη στον Αντώνη Διαματάρη μπορεί να σημαίνει απώλεια του «πλεονεκτήματος της αξιοκρατίας».

Δείτε: Απόφοιτος του Columbia δηλώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών και το Πανεπιστήμιο τον διαψεύδει: «Δεν έχει αποφοιτήσει»

Ο εκδότης που διαφήμιζε τη χούντα έγινε υφυπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη

Παραδέχεται ότι δεν έχει πτυχίο του Columbia ο Αντ. Διαματάρης

Δίχως τέλος ο σάλος για τον Διαματάρη: Ο «άριστος» συνεργάτης του με βεβαρημένο παρελθόν

Μετά το Columbia, αφαιρέθηκε από το βιογραφικό του και το πρώτο πτυχίο του «άριστου» Διαματάρη! – Ερωτηματικά και για το απολυτήριο του Λυκείου

Ο Φιλελεύθερος, στο σημερινό κύριο άρθρο του, με αφορμή τους διορισμούς διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και την υπόθεση Διαματάρη, λέει στον Κ. Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει την πολυτέλεια να μαζεύει σκιές χωρίς να τις διώχνει από πάνω της. Οι πολίτες έχουν επενδύσει πολλά στο διαφορετικό ύφος άσκησης της εξουσίας και στη συνέπεια λόγων και έργων…Η σημερινή κυβέρνηση δεν πρέπει με τίποτα να θυμίσει την προηγούμενη».

Η Καθημερινή από την πλευρά της μέσα από τη στήλη «Μάσκες»καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον κ. Διαμάταρη. «Είναι καλύτερο για έναν πρωθυπουργό να τον ρωτούν γιατί έφαγε έναν υπουργό, παρά να τον ρωτούν γιατί τον κρατάει». Σε άλλο σημείο υπογραμμίζει: «Πρόκειται για έναν υπολογισμό που βασίζεται στην βραχεία μνήμη. Η κυβέρνηση έχει παρελθόν. Από τις διοικήσεις των ΕΛΠΕ και της ΕΥΠ μέχρι τις διοικήσεις των νοσοκομείων και το τάχα αλληγορικό βιογραφικό του εκδότη του Εθνικού Κήρυκα έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται ένα παθητικό ικανό να υποσκάψει μια από τις κεντρικές εξαγγελίες της ΝΔ περί αξιοκρατίας και ανάδειξης της αριστείας».

Η επιχείρηση διάσωσης της σοβαρότητας της κυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά απ’ ότι φαίνεται τα γραμμάτια του πρωθυπουργού στους «δικούς» του ανθρώπους φαίνεται ότι είναι πιο ισχυρά. Ακόμα και εάν αυτά μετατρέπουν την όποια αξιοπιστία σε ένα πουκάμισο αδειανό.

Του Τάσου Τσακιρόγλου, Εφημερίδα των Συντακτών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί