Οι «ΚαΚό Συναπάντημα» στο Cine Studio

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Τα ιδρυτικά μέλη των Κακό Συναπάντημα σε ένα μοναδικό party.

Ο Ste και o Northical παρουσιάζουν με ανοιχτά μικρόφωνα νέα και παλιά κομμάτια της μπάντας μαζί με πλούσιο υλικό από reggae hip hop και dub selections.

Μπορείτε να ακούσετε όλη την δισκογραφία τους στο https://kakosynapantima.bandcamp.com/ .

Σαν Sound System (dj set με ανοιχτά μικρόφωνα) έχουν συμπληρώσει αμέτρητες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα φέρνοντας τον reggae ήχο με τον ελληνικό και αγγλo-τζαμαικάνικο στίχο.

Είσοδος 7 ευρώ – Doors open 21:30

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

bio history

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001, μέσα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες).

Σήμερα το σχήμα είναι 8μελές σαν μπάντα, ο ήχος του είναι Reggae – Dub, εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, ενώ ηχογραφεί στον ηχολήπτη της Steve Dickins στο Studio Crossroads, στις Σέρρες.

Tο ντεμπούτο Album με τίτλο “Το κακό συναπάντημα”, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002, από το ανεξάρτητο label “Octagon” και την Freestyle Productions. Ήταν ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

6 χρόνια μετά, το 2008, πλέον με την ηχογράφηση όλων των οργάνων ζωντανά, ήρθε ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο “Κακό συναπάντημα” , ο οποίος καταγράφεται ως ο πρώτος ελληνόφωνος Reggae δίσκος. Με πλήρη μπάντα πλέον, οι κυκλοφορίες διαδέχονται η μία την άλλη, με αξιοσημείωτη συνέπεια για τα ελληνικά δεδομένα.

Το 2012 το “Pressureality” , Το 2014 το “Children”. , Το 2015 το “Babylon” , Το 2016 τα “The Taleporians” και “Insightwards” , , ενώ το 2017 ο δίσκος “Πωλείται”,

σε Soundsystem Versions (με χρήση Loops και Studio Programming, χωρίς full live band) που αποτελεί την μέχρι σήμερα πιο πρόσφατη δουλειά του σχήματος.

Οι ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ, από το 2001 μέχρι και σήμερα έχουν εμφανιστεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα και στην Κύπρο, σε Festivals, συναυλιακούς χώρους, Bars κλπ., ενώ έχουν εμφανιστεί δίπλα σε πολύ σημαντικές διεθνείς μπάντες του ήχου, όπως οι Inner Circle, Groundation, Dub Incorporation, Asian Dub Foundation, κ.α.

Official Facebook Page : https://www.facebook.com/kakosynapantima

https://kakosynapantima.bandcamp.com
https://www.youtube.com/kakosynapantima

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί