Μετά το Columbia, αφαιρέθηκε από το βιογραφικό του και το πρώτο πτυχίο του «άριστου» Διαματάρη! – Ερωτηματικά και για το απολυτήριο του Λυκείου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τις σπουδές του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος παρουσιάστηκε από την κυβέρνηση και αυτο-διαφημίστηκε ως «άριστος», πάντα με τον τρόπο που η ΝΔ αποφάσισε να ορίσει την «αριστεία».

Δείτε: Απόφοιτος του Columbia δηλώνει ο υφυπουργός Εξωτερικών και το Πανεπιστήμιο τον διαψεύδει: «Δεν έχει αποφοιτήσει»

Ο εκδότης που διαφήμιζε τη χούντα έγινε υφυπουργός Εξωτερικών του Μητσοτάκη

Παραδέχεται ότι δεν έχει πτυχίο του Columbia ο Αντ. Διαματάρης

Δίχως τέλος ο σάλος για τον Διαματάρη: Ο «άριστος» συνεργάτης του με βεβαρημένο παρελθόν

Αφού έγινε σάλος με το MBA που δεν πήρε ποτέ από το Columbia, το βιογραφικό του στην σύνθεση της κυβερνήσεως άλλαξε και στο νέο αφαιρέθηκε και το πρώτο του πτυχίο ενώ πλέον υπάρχουν ερωτηματικά και για το απολυτήριο του Λυκείου. 

Συγκεκριμένα στο παλιό βιογραφικό του Αντώνη Διαματάρη, το οποίο μάλιστα δεν είχε μέχρι αυτή την ώρα αλλάξει στο site του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών σπούδασε οικονομικές επιστήμες το Queens College της Νέας Υόρκης και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Στο νέο βιογραφικό που άλλαξε μετά την αποκάλυψη ότι MBA «δεν υπάρχει», δεν αναφέρεται ούτε το πρώτο πτυχίο. Συγκεκριμένα το βιογραφικό αναφέρει απλώς ότι ο Αντώνης Διαματάρης παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University. 

Με μια προσεκτική ματιά όμως μπορεί κανείς να δει ότι ερωτήματα προκύπτουν και για το απολυτήριο Λυκείου του υφυπουργού Εξωτερικών. Στο πρώτο βιογραφικό αναφέρεται ότι ο Αντώνης Η. Διαματάρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νήσο Λήμνο όπου και τελείωσε το Λύκειο. Στο νέο βιογραφικό που αναρτήθηκε αναφέρεται ότι ο Αντώνης Διαματάρης γεννήθηκε το 1959 στη Λήμνο και μετανάστευσε το 1968 στη Νέα Υόρκη. Εδώ ή έχει γίνει κάποιο λάθος μετά τη σπουδή να αλλάξει γρήγορα βιογραφικό, ή ο Αντώνης Διαματάρης πρόλαβε να τελειώσει το Λύκειο στη Λήμνο σε ηλικία μόλις… εννέα ετών. 

Με τη σειρά το παλιό και το νέο βιογραφικό Διαματάρη:

Tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Μετά το Columbia, αφαιρέθηκε από το βιογραφικό του και το πρώτο πτυχίο του «άριστου» Διαματάρη! – Ερωτηματικά και για το απολυτήριο του Λυκείου”

 1. AvatarKGK

  Να δείτε που στο τέλος
  ο… “άριστος” αυτός
  δεν θα ’χει βγάλει
  ούτε το… Δημοτικό!

 2. AvatarCitizenMitsos

  Αυτό θα πει διακριτικότητα: Αντί να αφαιρεθεί ολόκληρος ο Διαματάρης από το Υπ. Εξ., αφαιρούνται σιγά-σιγά ένα-ένα τα ψέματα από το βιογραφικό του. Δεν υπήρχε ούτε Λύκειο το 1968. Εξατάξιο Γυμνάσιο ήταν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί